Teneriffa

Teneriffa on eräs kaikkein suosituimmista matkakohteista mihin suomalaiset ovat matkustaneet. Talven kohteista se on ollut suosiossa on yli 30 vuotta. Matkustetaan sinne myös paljon syksyllä ja keväälläkin.

Hotellin uima-allas
Mikä tekee Teneriffasta niin suositun?
Teneriffa on sopivan kokoinen saari, johon on helppo tutustua vaikkapa parin viikon matkalla. Ilmasto on siellä sopivan lämmin talvellakin. Turisteihin on totuttu ja palvelut ovat toimivia. Silti sieltä löytyy sekä suurkaupunfin vilinää että rauhallista vuoristoa ja maaseutua.

Missä Teneriffa sijaitsee?
Teneriffa sijaitsee Kanarian saarilla, jotka kuuluvat Espanjalle. Saariryhmä on Atlantin valtameressä lähellä Afrikan rannikkoa. Teneriffa on tämän saariryhmän keskellä. Saaren pinta-ala on suurin ja väkiluku korkein kaikista Kanarian saariryhmän saarista.

Koska sinne kannattaa matkustaa?
Suosituinta aikaa Teneriffan matkoille on talviloma-aika. Oikeastaan vain kesälomakaudella ei tehdä pakettimatkoja Kanarialle. Suurin syy tähän on Välimerin kohteiden ylitarjonta. Paras aika on huhti-toukokuu. Ilma on lämmin ja luonto on juuri herännyt talven jäljilta.

Vaikka kesällä Kanarialle ei juuri matkusteta niin paikassa ei silloinkaan ole mitään vikaa. Ympäröivä meri pitää huolen siitä että lämpötila ei nouse aivan mahdottoman korkeaksi. Teneriffalla voi aina nousta ylemmäs Teiden vuorelle. 

Linkkejä:
Kanariansaaret.net: Teneriffa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti